Kogo szukamy

Jako polsko-szwedzka grupa kapitałowa, posiadamy ciągle powiększający się zasób interesujących kontraktów, dlatego prowadzimy stały nabór kandydatów do pracy w Polsce, Szwecji i Norwegii.

Naszym kandydatom stawiamy wysokie wymagania, ale mamy im również wiele do zaoferowania. Stale poszukujemy wysoko wyspecjalizowanych inżynierów z dużymi kompetencjami społecznymi, ale również osób z pasją, nawet jeżeli nie posiadają wykształcenia technicznego, ale są kreatywnymi operatorami maszyny lub mechanikami, z ambicjami aby się rozwijać. Cenimy otwartość i zdolność do przekazywania i dzielenia się swoją wiedzą z naszymi klientami i ich pracownikami.

Twoja osobowość jest tak samo ważna, jak Twoja wiedza - przekonaj nas, że masz wolny umysł, zdolność do inspirowania innych, a dołączysz do naszego zespołu i będziesz mógł czerpać z niego nieograniczone korzyści!

Dołącz do grupy międzynarodowych konsultantów, inżynierów i specjalistów: prześlij do nas swoją aplikację.

Polskie Centrum Produktywności Sp. z o.o. jest wpisane do Krajowego Rejestru Podmiotów Prowadzących Agencję Zatrudnienia, Numer Agencji Zatrudnienia: 7928

Pracownicy o nas:

Daniel Hermansson Business Area Manager Sweden/Norway

“We are looking for employees with a passionate interest for technical development and improvement, and it is a plus if you have leadership experience. But just having forefrontal knowledge within your specialized area does not guarantee a spot on our team. You also need to have the ability to transfer and share your knowledge to our customers and their employees.

Your personality is just as important as your expertise- convince us that you have a free mind, think in the right way and have the ability to inspire others and you will have a new stimulating job!”