Outsourcing Inżynierów

Potrzebujesz doświadczonej pomocy inżynierskiej, konsultacji specjalistów?

Skorzystaj z wiedzy i międzynarodowego doświadczenia ponad 100 zatrudnionych przez nas inżynierów i specjalistów.
Outsourcing to sprawdzony sposób na oszczędności w firmie. Nie od dziś przedsiębiorstwa korzystają z outsourcingu usług IT, księgowych, ochrony, transportowych czy rekrutacyjnych.

My proponujemy rozwiązanie innowacyjne na polskim rynku, ale od wielu lat funkcjonujące w krajach skandynawskich, związane z usługami inżynierskimi, specjalistami dla firm produkcyjnych.

Zatrudniamy obecnie ponad 100 inżynierów i kierowników produkcji z Polski i Szwecji, którzy świadczą usługi dla naszych klientów w każdej branży: od spożywczej poprzez automotive, subsea i oil&gas Nasi pracownicy wykonują długoterminowe kontrakty w Polsce, Szwecji i Norwegii dla klientów takich jak Volvo Car Corporation i Volvo Group Truck Operation, Tetra Pak czy Aker Solutions,

Zobacz przykład referencji, które potwierdzają skuteczność 7 miesięcznej pracy w jednym z zakładów produkcyjnych w Polsce.

Zajmujemy się rozwiązaniami długoterminowymi lub przejściowymi oraz procesem rekrutacji w sektorze produkcji i inżynierii produkcji. Outsourcing pracowników stanowi alternatywę dla zatrudniania pracowników na etaty, a także niesie dodatkowe wartości dla przedsiębiorstw, takie jak:

• Brak kosztów rekrutacji
  • Support Team: w ramach umowy zapewniamy darmowe wsparcie dodatkowych specjalistów w razie wzmożonego zapotrzebowania, dodatkowych kompetencji
  • Pakiet darmowych szkoleń otwartych w siedzibie naszej Firmy
  • Dopasowanie wymiaru zatrudnienia specjalistów do potrzeb firmy z możliwością szybkiej zmiany
  • Krótkie terminy wypowiedzenia umowy w przypadku zmiany zapotrzebowania na wyspecjalizowanych, a co za tym idzie „drogich” pracowników
  • Redukcja obowiązków kadrowo - płacowych związanych z zatrudnieniem pracowników na umowy o pracę
  • Skupiamy się wyłącznie na poszukiwaniu specjalistów z zakresu produkcji, które dzięki wieloletniej działalności szkoleniowo - doradczej znamy „od podszewki”
  • Doskonale wiemy jakie cechy, wiedzę i doświadczenie powinien mieć kandydat do pracy w firmie produkcyjnej, ponieważ spotykamy się z nimi na co dzień
  • Posiadamy codziennie aktualizowaną bazę sprawdzonych inżynierów
  • W niektórych przypadkach dajemy możliwość „wynajęcia” i sprawdzenia inżyniera przed podjęciem decyzji o stałym zatrudnieniu
  • Nasi pracownicy rozpoczną efektywną pracę już od pierwszego dnia.

Poza kosztami pracy naszych konsultantów nie ponoszą Państwo żadnych dodatkowych kosztów w trakcie rekrutacji. Możliwe jest także zatrudnienie wybranego pracownika, ponoszą Państwo wtedy tzw. opłatę za pośrednictwo.