Profil działalności
Struktura grupy MVV

Konsultanci notowanej na giełdzie firmy MVV Holding AB już od lat 60-tych budują potęgę systemów produkcyjnych takich firm jak Volvo, Electrolux, Husquarna, Aker Solutions, Tetra Pak. MVV łączy praktyczną działalność konsultingową z najnowocześniejszymi rozwiązaniami IT, wspierającymi Lean Manufacturing. MVV Pracuje bazując na koncepcie Continuous Improvement, ale używa bardzo zaawansowanych narzędzi i metod jak np. metody mierzenia czasu MTM, SAM, MOST, badania migawkowe a także software'u CASAT NX, CASAT RS. MVV jest członkiem międzynarodowej organizacji IMD i posiada prawa do certyfikacji firm z zakresu stosowania metod pomiaru czasu pracy i dokumentacji procesu produkcyjnego z rodziny MTM. Zatrudnia, oprócz grupy doświadczonych wdrożeniowców i trenerów, również kilkunastu konsultantów przemysłowych. Posiada umowy partnerskie z firmami zajmującymi się dystrybucją systemów zintegrowanych SAP, IFS, MOVEX i wieloma innymi.

Lokalizacja grupy MVV w Szwecji, Norwegii i Polsce.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej na temat grupy zapraszamy na stronę www.mvv.se