AviX Suite

www.avix.pcp.com.pl

Kliknij aby pobrać prezentację systemy AVIX Suite

CZYM JEST AVIX SUITE ?

AVIX SUITE to kompletne rozwiązanie dla firm- interaktywna platforma- oprogramowanie stworzone do analizowania, projektowania, usprawniania i optymalizacji (continuous improvement) Ludzi – Procesów – Produktów w przedsiębiorstwach na całym świecie.

AVIX SUITE to zestaw narzędzi “All-In-One” dla inżynierii najnowocześniejszych produktów i procesów

AVIX SUITE daje nowe możliwości poprawy produktywności poprzez wykorzystanie wideo do dokumentowania procesów, standaryzacji pracy i czynności, normowania i balansowania procesów, tworzenia cyfrowych instrukcji stanowiskowych, które byłyby niemożliwe do osiągnięcia przy użyciu konwencjonalnych metod. Raz zarejestrowane video wykorzystywane w różnych modułach.

stoper

Jeśli nie możesz czegoś zmierzyć, nie możesz tym zarządzać. AviX wykorzystuje m. in. standardowe czasy i unikalną metodę klasyfikacji obiektów i czynności na trzy kategorie: wartość dodana, niezbędne i straty. Poznaj swoje produkty i procesy, przeprowadź rewolucyjne zmiany i usprawnienia, które dadzą firmie mierzalne korzyści!

wykres

Oprogramowanie AviX to niezbędne narzędzie do inżynierii produkcji i technologii procesów- dla każdego przedsiębiorstwa, które chce i musi podejmować decyzję w oparciu o fakty a nie opinie! Wraz z Avix osiągniesz optymalny poziom produktywności- najkrótszy możliwy czas realizacji zlecenia, najwyższą jakości i minimalne obciążenie pracowników.

DLA KOGO JEST AVIX SUITE ?

AVIX SUITE to idealne rozwiązanie dla firm, które:

• Szukają oszczędności bo chcą lub muszą utrzymać konkurencyjność.
  • Widzą potencjał, ale nie wiedzą, jak go skutecznie badać.
  • Badają, ale proces ten zabiera dużo czasu i nie widać różnic i efektów.
  • Chcą sprawdzić, czy na pewno wykorzystują wszystkie zasoby optymalnie – pracownicy, maszyny, logistyka.
  • Planują zakup nowej maszyny ale zastanawiają się czy nie lepiej wykorzystać ukryty potencjał obecnych.
  • Są prawnie, lub z uwagi na wymagania Klientów (np. IATF 16949) zobligowane do używania rozwiązań, które dostarcza AviX.
  • Szukają informatycznego wsparcia dla procesów projektowania i optymalizacji produkcji.

POZNAJ PEŁNE MOŻLIWOŚCI AVIX SUITE

metoda balans