Profil działalności

Solme AB- oprogramowanie AviX

Polskie Centrum Produktywności jest jedynym w Polsce partnerem AviX Suite. AviX to kompleksowa platforma dla inżynierii produkcji i technologii procesów- oprogramowanie stworzone do analizowania, projektowania, usprawniania i optymalizacji (continuous improvement) Ludzi – Procesów – Produktów w przedsiębiorstwach na całym świecie. Wraz z AVIX chcemy wesprzeć naszych klientów w ich dalszym rozwoju. Dzięki AVIX Suite możesz zacząć wprowadzać swoje przedsiębiorstwo w niezbędne do utrzymania konkurencyjności procesy Lean lub przenieść już istniejące procesy usprawniania na kolejny poziom.

Revere AB

Polskie Centrum Produktywności jest jedynym w Polsce dystrybutorem gier symulacyjnych Lean Game ® i Lean Admin Game®. Na bazie tych gier przeprowadzamy szkolenia otwarte lub szkolenia zamknięte, prezentujące podstawowe techniki optymalizacji produkcji lub optymalizacji pracy administracji w środowisku gry symulacyjnej. Szkolenia prowadzą licencjonowani trenerzy.